Magerotte - Les produits de la ferme
Onze online winkel :

Uw mandje is leeg
Kijk in onze winkel
Ferme Magerotte
Le Porc des Prairies d'Ardenne

Rue de Lahaut, 11 - B-6950 Nassogne
T : +32(0)84 21 06 29 - F : +32(0)84 22 14 29
Ons gedeponeerd handelsmerk :
   

 Tips voor het bewaren van onze vleeswaren

In een droge ruimte met aangepaste temperatuur tot één uur voor het proeven.

Bij voorkeur worden de hele stukken van het “porc des prairies d'Ardenne” droog en in een ruimte met aangepaste temperatuur bewaard; zij worden opgehangen en omwikkeld in een linnen zak, zodat het product kan ademen en er geen insecten aan kunnen.

De vacuümverpakte sneden worden op dezelfde plaats bewaard.

Op die manier kunnen de producten verschillende weken en, in het geval van vacuümverpakkingen, zelfs verschillende maanden bewaard worden.

Een interessante manier om de smaak dagdagelijks te behouden, is het gebruik van een provisiekast; een kleine kast, aan alle kanten open en waarop muggengaas is aangebracht. Dit meubel is ook een ideale manier om koelkasten te ontlasten van een aantal voedingsmiddelen die er onnodig in bewaard worden (kaas, groenten, enz.) Surft naar: www.gardemanger.fr

Eén uur voor het proeven, moet het stuk “ porc des prairies d'Ardenne” afgesneden worden of de plakjes onder vacuüm uit elkaar gehaald worden.

Op kamertemperatuur, geeft dit karakteristiek en uniek fijnproeverproduct al zijn aroma’s vrij en biedt het gehemelte een ongeëvenaard genoegen.

Idealiter worden de sneetjes van het « Porc des Prairies d'Ardenne » nog dezelfde dag geconsumeerd.
FR - NL - EN        ©Copyright 2024 - Magerotte Entreprises sa - Veefokkerij - Beenhouwerij - Charcuterie - Vleeswaren - Gecreërd door Wikiwi.be