Magerotte - Les produits de la ferme
Onze online winkel :

Uw mandje is leeg
Kijk in onze winkel
Ferme Magerotte
Le Porc des Prairies d'Ardenne

Rue de Lahaut, 11 - B-6950 Nassogne
T : +32(0)84 21 06 29 - F : +32(0)84 22 14 29
Ons gedeponeerd handelsmerk :
   

 Tips om onze vleeswaren te proeven

Gemakkelijke bereiding – verschillende combinaties

Hammen van het “porc des prairies d'Ardenne”, worden traditiegetrouw zo dun mogelijk gesneden, dwars op de vezels van het vlees en daarna geschikt op borden of gerechten om te degusteren zoals Spaanse tapas of met vijgen, avocado’s of asperges.

Het spek van de “porc des prairies d'Ardenne” wordt in sneden van een gemiddelde dikte afgesneden, dan in kleine reepjes versneden en in de pan gebakken om op te dienen in een groene salade of een tomatensalade. Zeer fijn gesneden, kan het als een lekkernij geconsumeerd worden, maar het kan ook goed doorbakken worden in de pan of snel in de oven en zo opgediend worden in roereieren of gebakken paprika’s.

De worsten worden steeds in dikke sneden versneden.

De vleeswaren van het “porc des prairies d'Ardenne” worden geserveerd met krokant vers brood, een beetje gemalen peper en een goed glas rode wijn. Zij smaken ook uitstekend bij een raclette of een kaasfondue, in een samengestelde Ardeense schotel, op een eenvoudige sandwich of op toastjes voor de aperitief.

De vleeswaren van het “porc des prairies d'Ardenne” kunnen nog met verschillende andere gastronomische gerechten gecombineerd worden, hetzij als carpaccio met olijfolie en geraspte parmezaan , of als garnituur voor een buffet van salades, als aanvulling van een vleesschotel of bij een streekkaasje of met fruit zoals appelen, peren, meloen of aardbeien.

Als vervanging van vlees, gaan de vleeswaren van het “porc des prairies d'Ardenne” perfect samen met saffraanrijst, pasta’s met olijfolie, de meeste groene groenten en alle bereidingen met aardappelen.

De mogelijkheden zijn onbeperkt en met een levendige fantasie kom je al snel tot buitengewone nieuwigheden.
FR - NL - EN        ©Copyright 2022 - Magerotte Entreprises sa - Veefokkerij - Beenhouwerij - Charcuterie - Vleeswaren - Gecreërd door Wikiwi.be